Sleva 100 Kč
Na první nákup
5% z ceny zpět
Registrovaným uživatelům
Poštovné od 49 Kč
Nad 1000 Kč zdarma

Makadamiový olej

Makadamiový olej je získáván z plodů stromu zvaného Macadamia ternifolia, česky makadámie trojlistá. Tento strom, na rozdíl od třeba argánie, můžete nalézt v podstatě po celém světě. Nejčastěji ovšem roste v deštných pralesích Austrálie, dále v jižní Africe a také středné Americe. Samotný makadamiový olej se pak získává ze semen tohoto stromu, která se lisují za studena.

  •  

    Brazil Keratin Makadamiový olej 100ml

    Makadamiový olej s výtažky z pšeničného oleje se vyznačuje skvělými regeneračními účinky. Olej je určený jak pro suché či lámavé vlasy, tak i pro suchou či smíšenou pokožku. Pyšní se vypínajícími vlastnostmi a předchází procesu stárnutí pleti. Vlasům dodá potřebnou hydrataci.

    169 Kč
    skladem do košíku
    • Kategorie: oleje
    • Objem: 100 ml
    • Účinky: regenerace
    • Účinné látky: makadamiový olej

Makadamiový olej je obecně známí jako pomocník na mnoho různých problémů a to hlavně díky jeho unikátnímu složení, které obsahuje hned celou řadu účinných látek. Konkrétně v makadamiovém oleji naleznete především tak důležité nenasycené mastné kyseliny a vitamíny A, B a E. Z tohoto důvodu je makadamiový olej populární nejen v kosmetice, kde dokáže pomáhat s problémy vlasů i pleti, ale také je často využíván pro masáže. Mezi jeho nejdůležitější přednosti patří schopnost dodat suché pokožce vláčnost a pružnost a vlasům hydrataci, regeneraci a také ochranu před negativními vlivy jako UV záření, chemické látky a nečisté prostředí.

Sledujte nás na

Akce, slevy a novinky na váš email

Pohání Webmex